Üdvözlünk a Mozgásklinikán!

A TE FÁJDALMAD A MI DOLGUNK”
Csatlakozz Országos Munkahelyi Derékfájás szűrőkampányunkhoz!

A MozgásKlinika

Manuálterápia

A MozgásKlininka az egyetlen hazai gyógytorna franchise hálózat. Országos rendelő hálózat kiépítésén dolgozunk, hogy a víziónkat minél hamarabb megvalósíthassuk, és minél szélesebb körben tudjunk biztosítani személyre szabott, egyedi és szakmailag standardizált, és a paciens számára is transzparens terápiát biztosítani a magánegészségügyben megszokott magas szolgáltatási színvonalon és minőségben. Vagyis egyre több helyen találkozhattok velünk.

Röviden a programról

Az Európai Unió hasonló programjával összhangban saját derékfájás szűrőprogramot indítunk partnereink részvételével, hogy az általános mozgásszervi állapotról közösen egy jobb képet kaphassunk, és segíthessünk. Ennek érdekében büszkén csatlakozunk az Európai Unió váz- és izomrendszeri megbetegedésekkel kapcsolatos kampányához, és végzünk el ingyenes lakossági mozgásszervi teszteket Munkahelyi derékfájdalom szűrőprogramunk keretében. 2024 márciusától országos szinten indítjuk el partnereinkkel közös szervezésben az online és fizikai felmérésen alapuló szűréseinket. Arról, hogy mindezt miért csináljuk, bővebben itt olvashatsz.

Manuálterápia

Miért fontos ez Neked?

Munkahelyi jólét: A derékfájás befolyásolhatja a munkavégzésedet, és ezzel az életminőségedet.

Innovatív diagnosztika: Evidencia alapú orvoslás szellemében hiteles, elismert módszerekkel dolgozunk, mint például a Longo-féle „Rating Scales for Low-back Pain” értékelési skála.

Ismerd meg derékfájásod: Minden résztvevő számára általános állapotfelmérés és igény esetén személyre szabott javaslatokat kaphat az állapotának megfelelően.

Hogyan működik a szűrőprogram?

  1. Online kérdőív: A kitöltése egyszerű és gyors, csak néhány percet vesz igénybe.
  2. Fizikai felmérés: Képzett csapatunk az online teszt kiegészítésére egy gyors fizikai tesztsorozatot is elvégez.
  3. Személyre szabott eredmények: Az eredmények alapján javaslatokat teszünk a további lépésekre.

Különleges ajánlatunk

Első lépések: Ingyenes online derékfájás-felmérés. Személyes konzultáció: Igény esetén lehetőség van találkozni a Mozgásklinika szakembereivel – a konzultáció azonban már ellentételezéshez kötődhet – de a vizsgálatok eredményei mindenképpen útmutatást jelenthetnek, és szükség esetén a más mozgásszervi intézmények felkeresésére is javaslatot teszünk. (A program célja nem a páciensek szerzése.) Közösségi hozzájárulás: A részvételed hozzájárul az európai egészségügyi kutatásokhoz.

Hogyan csatlakozhatsz?

Alapvetően partnereinken keresztül (önkormányzat vagy cég) tudsz csatlakozni, a tőlük kapott tájékoztatás alapján. Ha ez megvan, akkor az első lépés mindenképpen, hogy hogy tölts ki a rövid kérdőívet. Add meg alapvető adataidat és válaszolj néhány egyszerű kérdésre.

Várjuk a jelentkezésed!

Tegyél az egészségedért és csatlakozz hozzánk ebben az úttörő kezdeményezésben! A Mozgásklinika elkötelezett a mozgásszervi egészség javításában, és te is része lehetsz ennek.

Kapcsolat:

Email: info@mozgasklinika.hu

Telefon: +36 30 403 1857

Web: www.mozgasklinika.hu

Mozgásklinika – A Te fájdalmad, a mi dolgunk!