Újévi fogadalmak: FOGYÁS! Segíthet a vibrációs tréning?

„Az igazság, hogy a siker, a fogyás mentálisan kezdődik, amíg nem hiszünk benne és nem teszünk érte, addig sajnos kudarcra van ítélve!”

A mozgásszegény életmód napjaink pusztító vírusa, az elhízás a WHO szerint is betegség és számtalan kórképet rejt magában. A mai kor modern szemlélete alapján nem a betegséget kell kezelni vagy megelőzni, hanem az egészséget kell megőrizni. Az optimális testsúly elérése és fenntartása egy életünk végig tartó folyamat. Meg kell tanulnunk együtt élni a ténnyel, hogy egészségünk megőrzéséhez és a formás, esztétikus külső eléréséhez mozognunk kell. Minden életszakaszban előfordulnak súlyproblémák, viszont nem mindegy, hogy 30 kg-tól vagy 5 kg-tól kell megszabadulnunk, sőt az sem mindegy hogy mindezt hány évesen tesszük és vannak-e már kialakult mozgásszervi és egyéb szervműködési problémánk. Fogyni nem könnyű és a testsúlyt megtartani még nehezebb.
A mozgáshiányból eredő elhízás, számtalan kórképet vonz magával
– a túlzott testsúly nagy munkát ró az ízületekre, gerincre
– fokozott munka a szívnek
– megterhelő az érrendszernek
– több munka jut az emésztőrendszernek és a salakanyagok kiválasztása is nehezebb
Kevés vágyni a fogyásra, hiszen az egészség nem csak a testsúly lecsökkentésén múlik. A megfelelő táplálkozás mellett a mozgás a kulcs! A hirtelen fogyás rengeteg izom elvesztésével jár és ettől a szervezet állóképessége és a kondíciónk gyengül!

A helyes táplálkozás az első lépcső, a mozgás mellett!

A Vibrációs tréning- Flabélos, egy egyszerű és kíméletes megoldást nyújt a fogyni vágyóknak. A teljes testvibrációs tréning a billenő mozgások működési elvén keresztül fokozott keringésjavulást és izomösszehúzódást hoz létre.
Rendszeres használatával a keringésjavítás során a szöveti mikrocirkulációs és sejtszintű alapvető anyagcserefolyamatok fokozódnak. Ez azt eredményezi, hogy a testünkben a zsíroktól fedett, rossz keringésű szövetközti térben elindul a pangó folyadék elszállítása és velük együtt ürülnek ki a méreg-, és salakanyagok is. Ez a hasznos „vízvesztés” a fogyás első lépcsője és ekkor már centikben mérhető a problémás területeken a körfogatcsökkenés. A jobb keringés, több oxigént és több tápanyagot szállít a szöveteinkhez és sejtjeinkhez így az izomszövetekhez is, ezáltal nagyobb és hatékonyabb mértékű izommunka jön létre.
A vázizomzat alapvetően fontos szerepet játszik az energia forgalomban. A tápanyagok bonyolult biokémiai átalakuláson mennek keresztül és nagy energiatartalmú kémiai kötésekbe épülve, tárolódva szolgálnak energiát. Az energiafelhasználás a működő izomsejtek számától és az összehúzódásuk intenzitásától függ. A csökkent energiafelhasználás következménye az elhízás, mely elsősorban a mozgásszegény életmód és a feldolgozott élelmiszerek, konkrétan az izolált szénhidrátok (cukor, fehér liszt) túlzott mértékű fogyasztása okozza. A test a szénhidrátokat glikogén formájában tárolja az izmokban és a májban. Amikor az izmok erőteljesebb munkát végeznek, akkor a glikogént használják energiaforrásnak. 
Amennyiben szénhidrátot fogyasztunk, a kiürült glikogén raktárak újra betöltődnek. Amennyiben az izmok nem végeznek intenzív munkát, nem ürülnek ki ezek a raktárak, ha ilyenkor magas GI-jű szénhidrátot fogyasztunk, a szervezet sok inzulint termel, és a tápanyag gyorsan elszállítódik a sejtekbe, mivel ekkor nincs glikogén ürülés, a szervezet csak zsírban tudja elraktározni a tápanyagot. tehát izommunka hiányában zsírraktározódás van! Az inzulin segít a zsír raktározásában, más szóval kövérré tesz és úgy is tart bennünket.  Ezért a stabil fogyáshoz szükséges, hogy szoros kontrollt tartsunk felette!

Érdemes a mozgást egyszerűen beépíteni a hétköznapokba a vibrációs tréninggel.
A Flabélos hatására a vázizmainkban létrejövő fokozott izomösszehúzódások kiszorítják és leépítik a zsírsejteket, továbbá normalizálják az elhízáshoz segítő hormonszintünket.

Az egészségmegőrző és hatékony működés érdekében a használat során ügyelnünk kell a helyes használatra, a rendszerességre és a fokozatosságra. Naponta maximum 20 percet használjuk a Flabélost és fokozatosan növeljük a rezgés intenzitását. A fogyáshoz idő kell, ezek a folyamatok a szervezetünkben fokozatosan mennek végbe. A keringésfokozás és a salakanyagokkal együtt járó vízvesztés pótlására ügyeljünk, ezért a használatot követően fogyasszunk szénsavmentes ásványvizet vagy ivóvizet.  A fogyás hatékonysága és a kívánt testsúly megtartása diétával növelhető!
Flabélossal elért gyors siker tovább motivál bennünket a végső cél felé, ami nem más mint a rendszeres testmozgás, a sport!

A sport több mint a fogyás egyszerű eszköze! A sport tanít bennünket, a sportolás szórakoztat bennünket, a sport utat enged az egészségnek!